korisnički portal
Autodeskovog softvera

Články

Lorem ipsum

Zašto koristiti originalni Autodeskov softver?

Autodesk jamči i podržava samo originalne Autodeskove proizvode. Kupujte Autodeskove proizvode od ovlaštenih Autodeskovih partnera kako biste dobili performanse i pouzdanost koje očekujete kroz pristup najnovijim značajkama, sigurnosnim ažuriranjima, prethodnim verzijama i još mnogo toga.

Lorem ipsum

Što je generativni dizajn i kako se može koristiti u proizvodnji?

Generativni dizajn mijenja način na koji se stvari izrađuju—i dovest će proizvodnju u ovo stoljeće, pojednostavljujući procese i povećavajući održivost.

Lorem ipsum
Građevinarstvo

7 koraka digitalne transformacije najavljuju povezano vrijeme proizvodnje

Ovih 7 koraka digitalne transformacije u proizvodnji razvijaju tradicionalne procese i stvaraju fleksibilnu strategiju za budućnost temeljenu na platformi.

Lorem ipsum
Građevinarstvo

Čileanski Matta Sur Complex Prilagodljiv projekt za ponovnu upotrebu donosi prošlost u budućnost

Kako bi ispunili ambiciozne ciljeve projekta i održivosti za kompleks Matta Sur, „luis vidal + architects“ okrenuli su se BIM-u – i nisu se osvrnuli.

Lorem ipsum

Planiranje klimatskih akcija za vođe: Ne činite manje lošeg – omogućite više dobrog

Za planiranje klimatskih akcija bitno je ići dalje od toga da tvrtke jednostavno postignu neutralni status ugljičnog dioksida. Lideri u proizvodnji i AEC-u moraju biti prvi i središnji dio globalnih napora za stvaranje održivije budućnosti. Tržište zelenih obveznica doseglo je 600 milijardi…