korisnički portal
Autodeskovog softvera

AutoCAD i AutoCAD LT

AutoCAD

Najpoznatiji Autodeskovi alati. Milijuni zadovoljnih korisnika različitih tehničkih struka diljem svijeta koriste Autodeskovo 2D i 3D rješenje za projektiranje i izradu tehničke dokumentacije.

AutoCAD i AutoCAD LT

AutoCAD alati za projektiranje

Jednostavni su za korištenje i omogućuju vam da radite brže i točnije. Možete automatizirati uobičajene zadatke, pojednostaviti tijek rada i ubrzati cjelokupnu pripremu dokumentacije.

AutoCAD nudi prednosti i poboljšava rad i arhitekata i inženjera ili projektanta. Samo odaberite pravi industrijski set za rad. S punom verzijom AutoCAD-a dobivate pristup arhitektonskim, strojarskim, električnim i drugim setovima alata.

Odaberite one koji će vam uštedjeti vrijeme za posao.

  • Da li znate da studije pokazuju da je došlo je do ukupnog povećanja produktivnosti od 85% pri korištenju MEP seta alata?
  • Da li znate da studije pokazuju da je došlo je do ukupnog povećanja produktivnosti od 61% pri korištenju Architecture seta alata?
  • Da li znate da studije pokazuju da je rizik od pogrešaka značajno smanjen zbog korištenja 67% naredbi manje kroz Electrical set alata?

 

Automatizirajte više procesa od bilo kojeg alternativnog CAD softvera. AutoCAD-ova robusna biblioteka API-ja i LISP funkcionalnosti omogućuju vam automatizaciju zamornih zadataka koji oduzimaju vrijeme. Možete razviti vlastite aplikacije ili birati između tisuća koje su već dostupne u Autodesk App Storeu.

 

AutoCAD i TrustedDWG™ tehnologija

Format datoteke .dwg kreiran je za AutoCAD od strane Autodeska i pruža najbolji, najučinkovitiji i najtočniji način za pregled i uređivanje DWG-ova u odnosu na bilo koju CAD alternativu.