korisnički portal
Autodeskovog softvera

D&M Design&Make

Poslovni lideri i stručnjaci iz raznih industrija navode da je budući globalni ambijent neizvjesniji nego što je bio prije tri godine. Međutim, većina je rekla da su njihove tvrtke spremne odgovoriti na ovu neizvjesnost.

D&M Design&Make

U tome je veliku razliku napravila digitalna zrelost tvrtke. Ispitanici koji su svoju tvrtku identificirali kao digitalno zreliju rekli su da su spremni prihvatiti promjene po višim stopama od onih iz digitalno manje zrelih tvrtki. Digitalno zrelije tvrtke također planiraju povećati ulaganja u sljedeće tri godine po višim stopama.

Oni čije tvrtke drže korak s tempom promjena u svojoj industriji vjerojatnije će reći da njihove organizacije planiraju povećati postojeće usluge, ponuditi nove usluge i potencijalno se proširiti na nova tržišta.

Digitalna transformacija

Većina ispitanika D&M industrije složila se da će budući rast njihove tvrtke ovisiti o digitalnim alatima.

Tvrtke na putu digitalne transformacije

Digitalna transformacija se definira kao "digitalna konverzija između podataka i procesa". Tvrtke su upitane gdje se vide na tom putu. Manji postotak ispitanika u D&M-u, u usporedbi s drugim industrijama, reći će da su njihove organizacije "digitalno zrelije".

 

Tijekom sljedeće tri godine, ispitanici D&M Industries rekli su da su glavna područja za povećanje ulaganja:

 

 

Ispitanici obuhvaćeni ovim izvješćem: