korisnički portal
Autodeskovog softvera

Autodesk Fusion

Budućnost dizajna i proizvodnje - Autodesk Fusion je softver za dizajn, inženjering, elektroniku i proizvodnju, sve u jednom. Povežite cijeli proces razvoja proizvoda u jedan softver temeljen na oblaku s integriranim 3D CAD, CAM, CAE i PCB.

Autodesk Fusion

 

Fusion je softverska platforma za 3D modeliranje, CAD, CAM, CAE i PCB u oblaku za profesionalni dizajn i proizvodnju proizvoda. Omogućuje vam brže plasiranje proizvoda na tržište i utjecaj na krajnji rezultat kroz povezani proces razvoja proizvoda.

Namijenjen je inženjerima strojarstva i elektrotehnike, tehničarima, hobistima i startupima.

Preuzmite brošuru

Autodesk Fusion Tips and Tricks

Fleksibilni 3D CAD

S platformom za 3D dizajn i modeliranje, inženjerski proizvodi s opsežnim skupom alata za modeliranje, uključujući izravno, površinsko, parametarsko, mrežasto modeliranje kao i modeliranje slobodnog oblika. Uz Cloud CAD, softver jednostavan za korištenje, možete brzo istražiti mnoge iteracije.

Integrirani CAD/CAM

Mogućnosti dizajna do proizvodnje olakšavaju programiranje CNC strojeva za proizvodnju visokokvalitetnih CNC strojno obrađenih dijelova, koristeći pojednostavljene kontrole za visokoučinkovitu grubu obradu, prilagodljivo čišćenje i orijentaciju alata.

Jedinstven PCB dizajn

Iskoristite prednosti shematskog dizajna, rasporeda PCB-a i mogućnosti usmjeravanja kako biste svoj dizajn oživjeli. Uštedite vrijeme uz potpuno funkcionalno snimanje sheme, izradu PCB-a i biblioteku PCB komponenti s dijelovima spremnim za korištenje.

Besprijekorna 3D simulacija

Testirajte svoj dizajn kako biste bili sigurni da će preživjeti uvjete stvarnog svijeta. Digitalni alati temeljeni na oblaku omogućuju vam simulaciju vašeg proizvoda, smanjujući troškove izrade prototipova. Postavite više studija kako biste kroz istraživanje stekli uvid u analizu konačnih elemenata.

 

Fusion ekstenzije

Fusion ekstenzije omogućuju vam otključavanje naprednih tehnologija dizajna i proizvodnje u Fusionu. Stvorite bolje proizvode s poboljšanim tijekovima rada prilagođenim vašem poslovanju na jednoj platformi.

Manufacturing Extension

Otključajte dodatne mogućnosti za CNC obradu od 3 do 5 osi, ugniježđenje i proizvodnju na bazi limova i aditivnu proizvodnju na bazi metala. Ubrzajte CAM programiranje i poboljšajte dosljednost proizvodnih procesa za proizvodnju dijelova više kvalitete.

Design Extension

Poboljšajte svoj proces razvoja proizvoda korištenjem više opcija dizajna, koje ovise o vašim ograničenjima. Usredotočite se na funkciju i estetiku s automatiziranim mogućnostima promjene dizajna koje će bolje pripremiti vaš dizajn za proizvodnju.

Simulation Extension

Optimizirajte dizajn i izvedbu dijelova pomoću virtualne simulacije. Istražite nove rezultate dizajna s generativnim pristupom dizajnu i potvrdite ih snažnim simulacijskim studijama uključujući FEA, hlađenje elektronike, injekcijsko prešanje i još mnogo toga.