korisnički portal
Autodeskovog softvera

PDM Kolekcija

Product Design & Manufacturing kolekcija je moćan paket aplikacija koji pruža proširene mogućnosti za Inventor i AutoCAD za strojarske i druge inženjere koji projektiraju složene i prilagođene proizvode, opremu i sustave. Ovi alati omogućuju asocijativne tijekove rada kroz povezane procese i ujedinjuju timove s povezanim podacima tijekom procesa razvoja proizvoda.

PDM Kolekcija

 

Kolekcija se koristi za projektiranje digitalnih prototipova, industrijski dizajn, 3D parametarsko modeliranje, rješenja za 2D modeliranje, konceptualno modeliranje, projektiranje tvornica i pogona, projektiranje elektroinstalacija, vizualizaciju, ilustraciju, programiranje CNC strojeva, analizu, simulaciju.

Kombinacijom programa Autodesk Inventor Professional kao vrhunskog rješenja za dizajn parametarskih digitalnih prototipova, s uslugama temeljenim na Cloud tehnologijama, ova kolekcija omogućuje dizajniranje kvalitetnijih proizvoda, smanjuje troškove razvoja i omogućuje brzi izlazak proizvoda na tržište.

 

PDM kolekcija obuhvaća sljedeće programe:

Autodesk Inventor Professional, Autodesk Inventor CAM, Autodesk Inventor Nestig, Autodesk Inventor Tolerance Analysis, Autodesk Inventor Nastran, AutoCAD Including Specialized Toolsets, Autodesk Navisworks Manage, 3DS Max, Factory Design Utilities, Vault Basic, HSM Works, Cloud usluge - Fusion, ReCap Pro, Autodesk Rendering, Autodesk Drive.

 

Preuzmite brošuru

10 Glavnih razloga da unaprijedite svoje projektiranje uz PDM kolekciju

 

 

Glavni razlozi zbog kojih projektanti u proizvodnji žele prijeći s AutoCAD-a na Product Design & Manufacturing kolekciju

 

TVORNIČKI SPECIJALIZIRANI SET ALATA

Uz funkcionalnost specifičnu za tvornički sustav, možete ponovno koristiti sve svoje postojeće podatke i poboljšati produktivnost koristeći softver koji već poznajete. Jedinstvene mogućnosti ubrzavaju proces rasporeda, poput uzimanja jednostavne putanje ili polilinije nacrtane u AutoCAD-u i pretvaranja u lanac sredstava. Osim toga, uz izvornu podršku za DWG™ format datoteke, možete jednostavno koristiti postojeće podatke i poboljšati produktivnost.

 

3D IZGLEDI I VIZUALIZACIJA

Automatski pretvorite 2D izglede u 3D prikaze koji ostaju povezani – tako da se promjena napravljena na jednom mjestu automatski ažurira na drugom. Integrirajte multi-CAD podatke i podatke oblaka točaka zajedno kako biste mogli izvršiti provjere cijelog projekta, što može uključivati ​​stanje objekta kakvo je. Stvorite virtualne upute i prikaze izgleda za zainteresirane strane i klijente koji jasno prikazuju vaše ideje u 3D.

 

UŠTEDITE VRIJEME UZ VELIKU BIBLIOTEKU TVORNIČKE DODATNE OPREME

Factori Design Utilities dolazi s opsežnom bibliotekom uobičajenih dodataka koji se koriste u tvorničkim i sistemskim izgledima, pružajući mogućnost stvaranja i dodavanja prilagođenih sredstava jedinstvenih za vaš projekt. Osim toga, možete izraditi dodatke s više varijanti ili koristiti iLogic alate za automatizaciju dizajna za razvoj konfigurabilnih sredstava koja se mogu lako modificirati i umetnuti u vaš dizajn.

 

ANALIZIA PERFORMANSI NA TVORNIČKOM I SISTEMSKOM NIVOU

Analizirajte svoje crteže za učinkovit protok materijala u ranim fazama dizajna tako što ćete utvrditi gdje nastaju troškovi bez dodane vrijednosti zbog transporta materijala unutar tvornice. Prođite kroz rasporede i više scenarija što-ako u kratkom vremenu kako biste dobili povratne informacije u stvarnom vremenu o različitim ponavljanjima dizajna.

 

AUTOMATIZIRAJTE CRTEŽE ZA INSTALIRANJE

Automatski kreirajte crteže za instaliranje, uključujući planove i presjeke. Crteži su asocijativni vašem dizajnu, što znači da se vaši crteži automatski ažuriraju kad god se promijeni izgled dizajna.

Preuzmite brošuru

Kako da kao proizvođač brže i lakše unesete inovacije na tržište uz moćnu kombinaciju parametarskog 3D CAD-a i Product Data Managementa