korisnički portal
Autodeskovog softvera

25 godina Autodesk Inventora

Ova godina obilježava monumentalnu prekretnicu za 25 godina Autodesk Inventora, četvrt stoljeća dizajniranja i izrade vaših najboljih proizvoda.

25 godina Autodesk Inventora

 

Novo 2025 izdanje donosi više od 142 poboljšanja, od kojih je svako pažljivo izrađeno za poboljšanje korisničkog iskustva, poboljšanje funkcionalnosti i pojednostavljenje procesa dizajna. Također smo se uhvatili u koštac s više od 1330 ispravaka grešaka, pokazujući našu predanost pouzdanosti i performansama.

U ovom izdanju Inventora, naglasili smo svoju predanost tome da ga učinimo vrhunskim alatom za inženjering i dizajn. Donosi niz značajki i funkcionalnosti koje pojednostavljuju vaš proces dizajna, poboljšavaju vaše korisničko iskustvo i promiču interoperabilnost, osiguravajući da ste opremljeni najnaprednijim alatima koji rade točno onako kako očekujete.

Pogledajte sljedeće video demonstracije za poboljšanja modeliranja dijelova i sklopova, limova, crteža i interoperabilnosti.

 

Modeliranje dijelova

Inventor 2025 nadograđuje ažuriranja iz 2024. uvođenjem nekoliko značajnih poboljšanja u mogućnostima modeliranja dijelova, posebice u funkciji Finish Feature. Pogledajte sljedeći video kako biste otkrili poboljšanja za brže i učinkovitije tijekove rada.

 

 

Lim

Inventor 2025 predstavlja modernizirano sučelje za projektiranje komponenti od lima, čineći proces intuitivnijim i učinkovitijim nego ikad prije. Ovo najnovije izdanje može se pohvaliti elegantnim korisničkim sučeljem koje pojednostavljuje radni tijek dizajna postavljajući alate u logičan redoslijed i čineći lako dostupnim značajke koje je ranije bilo teško pronaći.

 

Modeliranje sklopova

Pogledajmo poboljšanja modeliranja sklopova, uključujući neka prijeko potrebna grafička ažuriranja poput isticanja skrivenih dijelova komponenti. Brzo promijenite boju svih dijelova u svojim sklopovima pomoću prilagodljivih shema boja. Otkrijte novu opciju za "orijentirani minimalni granični cilindar" kada koristite cilindrične ovojnice za pojednostavljenje sklopova. I ubrzajte postavljanje kopči pri izradi uzoraka na razini sklopa.

 

Crteži

Postoji mnoštvo "Just-Do-It" poboljšanja za optimizaciju crteža, dokumentacije i bilješke. teškim Mogućnost umetanja "broja stavke" u glavni tekst crteža je nova funkcionalnost koja omogućuje dinamičko ažuriranje teksta koji je povezan s popisom dijelova, kao i balonima i bilješkama unutar crteža, osiguravajući da dokumentacija ostane dosljedna i točna tijekom cijelog procesa projektiranja.

 

Interoperabilnost

Ovdje ćemo istražiti napredak za interoperabilnost unutar Autodeskovog ekosustava, fokusirajući se na poboljšanu kompatibilnost i besprijekornu integraciju s AEC aplikacijama kako bismo omogućili glatkije i učinkovitije tijekove rada.

 

Za više detalja o Inventor 2025 pogledajte originalni članak:

Autodesk Inventor 2025 What’s New - Inventor Official Blog