korisnički portal
Autodeskovog softvera

Što je novo u novom izdanju Revita?

Revit 2025 nudi nove mogućnosti i poboljšanja za modeliranje terena, nadogradnje za modeliranje i dokumentiranje u projektiranju betona i čelika, Total Carbon Analysis za arhitekte sa sljedećom generacijom Autodesk Insighta i nove značajke za strukturne i MEP inženjere koji podržavaju analizu i izradu.

Što je novo u novom izdanju Revita?

Mnogo je ideja iz Autodesk zajednice realiziranih u Revitu 2025, među njima i naredba Sheet Collection koja omogućava učinkovitije grupiranje listova projektne dokumentacije u Revit-u. Pojedinačni elementi i prazni nizovi za modeliranje familija dugogodišnji su zahtjev, budući da se prostorni zidovi spajaju, što poboljšava iskustvo postavljanja i manipuliranja zidovima, čineći ga predvidljivijim i manje sklonim greškama. Tu je i veća povezanost s Autodesk Docs, poboljšanja za openBIM tijekove rada i razmjenu podataka te druge nadogradnje upravljanja projektima.

U Revitu 2025 poboljšani su alati za modeliranje i oblikovanje, rezanje i iskapanje te ocjenjivanje i izgled s ažuriranjima Toposolida.

Nadograđen je trenutni skup alata za građevinske inženjere i stručnjake za armaturu uvođenjem visoko traženih poboljšanja.

Znamo da se vaši projekti oslanjaju na učinkovit protok podataka, zbog čega poboljšavamo mapiranje u openBIM-u i dodajemo koordinatne sustave i sheme relevantne za širok raspon poslova koje obavljate.

 

 

Za više detalja o Revit 2025 pogledajte originalni članak:

What's New in Revit 2025 (autodesk.com)