korisnički portal
Autodeskovog softvera

Što je novo u Revit 2023.1?

Sve ljubitelje efektnih prikaza Revit BIM modela razveseliti će vijest da s novom podverzijom Revita v2023.1 dolazi i Twinmotion. Ovaj alat za fotorealističnu vizualizaciju iz Epic Games-a već se duže vrijeme može koristiti zajedno s Revitom, a novost je da ga od sada svi korisnici AEC kolekcije ili Revita dobivaju uz kupljeni softver.

Što je novo u Revit 2023.1?

Twinmotionu, baziranom na Unreal Engineu, ovo će biti veliki adut za probijanje na ovu scenu i borbu s popularnim alatima kao što su Enscape i Lumion koji se dodatno plaćaju. Postoje još neke razlike između ovih programa, ali ovo će sigurno biti jedna od bitnih koja bi mogla prevagnuti na stranu Twinmotiona.

Twinmotion omogućava korisnicima Revita da se koriste i Unreal Engineom te tako dodatno prilagode i obogate svoje vizualizacije i animacije.

Revit korisnicima će ovako biti olakšan put prema kvalitetnoj vizualizaciji, a Epic Games će dobiti pristup široj bazi korisnika u građevinskoj industriji. Na taj način će ovaj nastavak gejmifikacije naše industrije biti svima od koristi.