korisnički portal
Autodeskovog softvera

PDM Kolekcija i Inventor 2022

Inženjering

Autodesk Inventor cjelovito je dizajnersko i inženjersko rješenje. Pomaže vama i vašim timovima da ostanete povezani, od dizajna do proizvodnje.

PDM Kolekcija i Inventor 2022

Inventor vam pruža stabilno i prilagodljivo okruženje, istovremeno stvarajući velike sklopove i složeni dizajn proizvoda.

Bilo da dizajnirate industrijske strojeve, kompletne proizvodne sustave ili posebno prilagođeni dizajn za BIM, Inventor isporučuje alate za brži početak vaših projekata. Inventor ima cjelovit set alata za ubrzavanje procesa modeliranja, od lima, zavarenih okvira, cijevi, elektromehaničkih alata, kalupa i izravnog pristupa robusnoj knjižnici sadržaja i inženjerskim kalkulatorima.

Smanjite vrijeme dizajna brzom konfiguracijom proizvoda i minimiziranjem ponavljajućih zadataka pomoću iLogic tehnologije automatizacije dizajna.

Omogućite bržu suradnju između timova i dobavljača upotrebom sigurnog alata za pregled dizajna temeljenog na oblaku koji štiti vaše intelektualno vlasništvo.

Povežite se direktno sa AutoCAD-om za dizajn i proizvodne radne procese.

A ako se pretplatite na kolekciju, dobit ćete i integrirane alate za naprednu simulaciju, CAM, tvorničko planiranje i vrhunsku vizualizaciju.

Bez obzira što radili, bilo da se radi o zrakoplovnim raketama, čamcima visokih performansi ili zračnim kompresorima visoke učinkovitosti, naši kupci širom svijeta ovise o Inventoru kao svom cjelovitom dizajnerskom i inženjerskom rješenju.

Ubrzajte razvoj proizvoda danas pomoću Autodesk Inventora.

Glavni razlozi zbog kojih korisnici AutoCAD-a prelaze na Inventor / Product  Design&Manufactioring kolekciju

 

  1.  UNAPRIJEDITE PROCES PROJEKTIRANJA

Parametarsko 3D modeliranje omogućuje stvaranje planova i odnosa između geometrijskih značajki, što dovodi do značajnog smanjenja vremena provedenog na učitavanju promjena u projektu. Jedan parametar može se geometrijski kaskadno rasporediti kroz model.

Osim toga, crteži su povezani s 3D modelom i automatski se ažuriraju s bilo kojim promjenama.

  1. BOLJE POVEŽITE DIZAJN S 3D

3D modeli pružaju bolje razumijevanje onoga što se događa u vašem projektu, tako da su problemi i mogućnosti za poboljšanje koje je teško uočiti u 2D-u sada vidljiviji. Uz to, 3D modeli mogu se koristiti za generiranje visokokvalitetnih prikaza i animacija, tako da svima možete pokazati svoj proizvod, uz zapanjujuće vizualizacije.

  1. AUTOMATSKA KONFIGURACIJA PROIZVODA

Dodavanjem parametara mogu se definirati pravila koja automatski konfiguriraju proizvode prema specifikaciji kupca.

To ne samo da smanjuje inženjersko vrijeme provedeno na konfiguraciji, tako da mogu slobodno raditi na drugim vrijednim projektima, već vaši prodajni timovi mogu biti opremljeni konfiguratorom koji brže reagira na RFP-ove.

  1. POJEDNOSTAVITE TRANZICIJU OD DIZAJNA DO PROIZVODNJE

Kada radite s 3D parametarskim modeliranjem, dostupni proizvodi mogu se automatski generirati i mogu se ažurirati svaki put kad se model promijeni.

CAM softver može brzo proizvesti CNC tragove alata. Osim toga, definicija temeljena na modelu može se koristiti za prenošenje detaljnih proizvodnih podataka, izravno povezanih s 3D modelom.

  1. TESTIRAJTE I ANALIZIRAJTE PROJEKT NA VRIJEME

Korištenje integriranih alata za simulaciju u okruženju za modeliranje omogućuje vam testiranje i analizu vašeg projekta na početku i tijekom procesa razvoja.

Od provjere tolerancije do termičke analize i analize naprezanja, možete dobiti trenutne povratne informacije o svojim odlukama, uz mogućnost jednostavne izmjene modela i poboljšanja dizajna.

Saznajte više https://www.cadclub.hr/pdm-collection

Ili kontaktirajte Autodesk ovlaštene partnere za sve detalje.

https://www.cadclub.hr/gdje-kupiti