korisnički portal
Autodeskovog softvera

AEC Kolekcija

BIM   |   Revit   |   Civil 3D   |   AutoCAD

Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection ili skraćeno AEC kolekcija predstavlja komplet softverskih alata i inovativnih tehnologija za svakog projektanta i izvođača iz područja arhitekture, graditeljstva, infrastrukture i procesne industrije.

AEC Kolekcija

       AEC Kolekcija

sadrži sve što vam treba za BIM, kombinirajući ključne proizvode sa specijaliziranim rješenjima. To vam omogućuje da optimizirate svoje radne procese tako da možete raditi bolje i kvalitetnije.

 

 

Kome je namjenjena?

AEC kolekcija namijenjena je projektantima u visokogradnji i infrastrukturi, kao i onima koji se bave izvođenjem.

AEC Kolekcija kao najsveobuhvatniji paket alata projektantima, inženjerima i izvođačima nudi set BIM i CAD alata koji podržavaju projekte od rane faze projekta do izgradnje.

Koji se sve softveri nalaze u AEC kolekciji?

 

Što dobivate prelaskom na AEC Kolekciju?

Uz pomoć programa Revit® možete postići veću učinkovitost i točnost tijekom cijelog procesa projekta - od idejnog vrha, vizualizacije i analize do proizvoda i zgrade.

Niži troškovi za kasnije dodatno rješavanje kolizija zahvaljujući njihovom automatskom otkrivanju u programu Autodesk Nawisworks Manage.

Jednostavno konceptualno modeliranje s alatom Formit.

Jednostavno dobivanje kontekstualnog modela i vizualizacija širokog okruženja pomoću Infraworks 360 i ReCap Pro.

Ponesite svoj DWG sa sobom bilo gdje, uređujte s bilo kojeg mjesta na telefonu ili iPadu pomoću mobilne aplikacije AutoCAD.

Osnovna statička procjena već tijekom stvaranja objekta pomoću alata Structural Analysis.

Brz i jednostavan alat za simulaciju prolaza i skretanja vozila – Vehicle tracking.

 

 

Informirajte se, prijavite se na nadolazeće ili pogledajte snimke webinara, zatražite više informacija kod ovlaštenih Autodeskovih partnera: