korisnički portal
Autodeskovog softvera

Autodeskova rješenja za suradnju u AEC industriji

Građevinarstvo   |   BIM   |   Revit

Tvrtke poput vaše traže pametnije načine za upravljanje podacima i pojednostavljivanje suradnje na vašim projektima, bez obzira na to koji alat za projektiranje koristite.

Autodeskova rješenja za suradnju u AEC industriji

S rastućom složenošću projekata i konkurentnim tržištima trebate rješenje koje je fleksibilno, povezuje vaše timove, podatke i tijekove rada i donosi adekvatne uvide. Trebate rješenje koje vam jednostavno pomaže da brže i s većom profitabilnošću isporučite bolje projekte.

Najviše od svega trebate rješenje koje je napravljeno za AEC, a ne uredsku aplikaciju u oblaku koja ne može obrađivati složene 3D datoteke ili poslužiteljsko rješenje koje zahtijeva VPN.

To će vas samo usporiti.

 

Autodesk Docs – uključen u AEC Kolekciji

Autodesk Docs je zajedničko podatkovno okruženje temeljeno na oblaku koje pruža upravljanje dokumentima i kontrolu cijelom projektnom timu. Pomoću Autodesk Docs-a AEC timovi mogu pojednostaviti suradnju i upravljanje podacima kroz cijeli proces od projektiranja do izgradnje, pojednostaviti tijek pregleda i odobravanja dokumenata i udovoljiti ključnim industrijskim standardima.

Autodesk BIM Collaborate

Autodesk BIM Collaborate rješenje je za suradnju i koordinaciju projekata koje omogućuje projektnim timovima da se usklade u izvršavanju projekta upravljajući cjelokupnim procesom suradnje i koordinacije projekta. Pomoću BIM Collaborate timovi mogu zajednički skratiti vrijeme potrebno za rad i poboljšati kvalitetu projekta u okviru jednog rješenja zasnovanog na oblaku u sigurnom zajedničkom podatkovnom okruženju s pristupom temeljenim na ulogama, pregledom modela i oznakama, upravljanjem projektnim pitanjima, analizom promjena i otkrivanjem sudaranja elemenata kako bi se omogućilo bolje donošenje odluka, smanjile preinake, poboljšala produktivnost i ubrzala isporuka projekata.

Autodesk BIM Collaborate Pro

BIM Collaborate Pro je sljedeća evolucija BIM 360 Design-a s dodatnim funkcionalnostima – Model Coordination i Insight te pristupom Autodesk Construction Cloud-u. BIM Collaborate Pro je servis za timsku suradnju u projektiranju i koordinaciju koji omogućava rad sa bilo koje lokacije, u bilo koje vrijeme u programima: Revit, Civil 3D i Plant 3D. Nudi mogućnosti timskog rada, označavanja i pregledavanja projekta, analizu sudaranja i analitike projekta. Autodesk Insight omogućuje arhitektima i inženjerima projektiranje energetski učinkovitijih zgrada s naprednim simulacijama i podacima o analizi izvedbe zgrada integriranim u Revitu.

Uz BIM Collaborate Pro iskoristite:

Opsežnu podršku za datoteke, koja pokriva preko 50 vrsta datoteka, uključujući MS Office 365, RVT, C3D, DWG, IFC i druge vrste Autodesk datoteka.

Poboljšanu učinkovitost jer se vaši tijekovi rada pokreću u oblaku. To znači brže vrijeme sinkronizacije, laku daljinsku suradnju i redovita poboljšanja i nadogradnje što sve donosi uštedu troškova izravno vašem poslovanju.

Sigurnost. S osamnaest razina dozvola za pristup možete osigurati da se pravi ljudi nalaze u pravom dokumentu u pravo vrijeme i izbjeći sukob verzija. Također, oblak se dokazao kao sigurno mjesto za pohranu i pristup podacima a platforma Autodesk Construction Cloud dizajnirana je primjenom najboljih praksi u klasi. Odgovornost za zaštitu vaših podataka preuzimamo ozbiljno.

Povećanu fleksibilnost. Integritet i dostupnost vaših podataka vitalni su za vaše poslovanje. U Autodesku smo se založili za pružanje stabilne mreže i dijeljenje predstojećih rasporeda održavanja kako bismo osigurali da možete pristupiti onome što trebate kad god zatrebate.